Carla

Over Carla

ZIN IN IETS
Ik heb zin in iets! Ik ben Carla, ik ben 22 jaartjes jong en studeer in Groningen. Ik hou van paard rijden, zwemmen en natuurlijk lekker uitgaan. Er gaat toch niets boven Groningen?!
Nu ik mezelf een beetje heb voorgesteld, kan ik beginnen met het volgende en dat is de reden dat ik hier nu sta en jij dit leest. Ik ben een beetje aan de jonge kant, dat weet ik heel goed maar wie heeft gezegd dat seks voor boven de 25 of 30 is? Niemand? Nee, dat dacht ik dus ook en dus probeer ook ik een leuke jongeman aan de haak te slaan die gewoon zit heeft in geiligheid en gezelligheid. Het erop, 3 keer stoten, eraf…. NEE!! Dat wil ik echt niet. Samen wat drinken ergens, terug naar mijn flatje, elkaar langzaam opgeilen met een muziekje erbij en pas als we echt niet meer kunnen gaan we ervoor. Tenminste dat is mijn idee, heb jij een ander idee die ook leuk en lekker is, neem dan vooral contact met me op!
Kusjes CarlaLeeftijd: 22     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Groningen 

Direct een berichtje sturen naar Carla?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact